Tavaszváró ezüst ékszerek


Lassan, de biztosan kitavaszodik. Lekerül a nagykabát és a vastag pulóverek. Végre!!! Elő a vékony ballonokkal, blézerekkel és blúzokkal...és néhány új kiegészítővel. Ahogy vékonyodnak és fogynak a ruharétegek, az ékszerek is jobban érvényesülnek: egy finom, rafinált nyaklánc, amit nem takar el a garbó, egy érdekes, lógó fülbevaló, ami már nem akad bele a sálba, sapkába. Készültem néhány újdonsággal, melyet a webshopban már elérhettek. 




A kísérletezés számomra egy örök játék. A formák újragondolása, a szépség új, letisztult alakjainak megtalálása mellett számomra egy dolog állandó: az ezüst nemes szépsége. Ragyogó és elegáns, mindenhova megfelelő, de sohasem túlságosan hivalkodó.
Új, ezüst ékszereimet a formák letisztultsága jellemzi, a könnyed, finom vonalak. Játszom a felületekkel, a fényekkel. Természetesen a geometriai formák mellett az örök kedvenc, a már cselőmari "védjegyként" ismert fa-madárka motívum is megjelenik. De szavak helyett inkább beszéljenek a képek! Kattints ide, és nézd meg az újdonságokat!

Szép tavaszt kívánok!